Tekstimpuls

Stel, uw tekst heeft een impuls nodig. De inhoud van uw rapport heeft u prima op een rijtje, maar u hikt aan tegen het schrijfwerk. Of u heeft de boodschap al op papier, maar nog niet overtuigend genoeg geformuleerd. Dan is het handig Tekstimpuls − onderdeel van Livius & Communicatie − in te schakelen. Voordeel is dat een externe tekstschrijver afstand heeft tot de tekst en met een helicopterview de essentie kan bepalen. En uit ervaring de boodschap zo kan formuleren als u die heeft bedoeld: informatief, wervend of overtuigend. U krijgt in korte tijd een tekst retour die goed is gestructureerd en helder is geschreven.

Tekstimpuls heeft ruime ervaring in het herschrijven van teksten. Ambtelijke rapporten die moeten worden gepimpt en ingekort. Of vakinhoudelijke teksten die voor een breder publiek toegankelijk moeten worden gemaakt. Denk aan medische informatie voor patiënten, technische artikelen voor een personeelsblad of een beleidstekst die breed moet worden gedragen.

Meer weten?
Eén adviesgesprek vooraf kan u op weg helpen om zelf uw tekst beter te formuleren. Maar Tekstimpuls is ook niet vies van een ‘draak van een tekst’ die moet worden herschreven. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s